kotyogOK

Hangoskönyvek kalauz, avagy merüljünk el a varázslatos Disney mesevilágba!

2020. szeptember 18. - most.kotyogok

Könyv vagy hangoskönyv? Egyszerre mindkettő? Itt a megoldás; megjelent a Disney hangoskönyv! Mesekönyv, amely a főhős mesefigurájával és a hangszóró segítségével máris hangoskönyvvé alakul. A technikai vívmányai; ha ezt elmondhatnám a dédnagymamámnak, el sem hinné milyen lehetőségek vannak a NAGY MESEMONDÁS területén. J

Persze ez a varázslat nem csak számára lenne érdekes, a kicsiket főleg azonnal rabul ejti. 2,5 éves Panna lányom alig várja, hogy megkapja a sorozat első példányait. Az olvasni tudó gyerekek pedig egyszerre olvashatják, hallgathatják a csodálatos klasszikus meséket.

Milyen jótékony hatása van az olvasásnak és a hangoskönyvnek?

A meseolvasás/mesehallgatás értéke és hasznossága felbecsülhetetlen. Amikor Anya vagy Apa (vagy a hangoskönyv felolvasója J) olvas a gyermeknek: fejleszti az apróságok figyelmét, a memóriáját, a vizuális emlékezetfejlesztést és vizuális képi megjelenítés képességeket is. Ezen kívül fontos kiemelni, hogy ez valójában az olvasásra szoktatás egyik remek alternatívája.

Együtt vagy külön?

Ebben a rohanó világban sajnos sokszor kényszerülünk pótmegoldásokra. A Disney hangoskönyv tökéletes megoldást nyújt ilyenkor! Hiszen a szép illusztrációval ellátott mesekönyvekkel valamint a hangoskönyv használatával gyermekünk saját maga is elrepülhet egy csodálatos mesevilágba, de velünk felnőttekkel együtt is igazi kikapcsolódást és szórakozást nyújt.

Disney hangoskönyv gyűjtemény

Az interaktív mesefigurát, a történet főhősét ábrázoló karaktert felhelyezzük a hangszóróra és máris indulhatunk meseországba! Vár az oroszlánkirály, Hófehérke és a hét törpe, Aladdin és sok-sok Disney mesehős, hogy gyermekeddel együtt éljétek át a varázslatot, a fergeteges kalandokat!  Hiszen minden felnőttben is ott lapul a gyermek!

A De Agositini kiadásában kapható Disney mesekönyvek a fantáziavilág innovatív megközelítése az eddig ismert Disney-kiadványokhoz képest, hiszen nemcsak könyv formájában kapja meg a gyermek, hanem a főszereplő figurája mellé hangoskönyvként is, amely új élményt nyújt gyermekünknek.

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! 

Mit kell tenned, hogy megszerezd Simba figuráját vagy Hófehérkét?

Rendeld meg 2020 10. 07-ig a fantasztikus sorozatot a https://bit.ly/3i1dmbZ weboldalon keresztül. Használd az alábbi kódot; DISNEYAUDIO és az előfizetői ajándékok mellett még egy 101 kiskutyás uzsonnás-dobozzal is megajándékoznak! Prémium előfizetőként további értékes ajándékok várnak! Ne feledd a promóciós kódot használni, irány a Disney fantasztikus és egyben varázslatos világa!

  ***

Tetszett a cikkem? Kérlek oszd meg! 
Kérdésed van, érdekel a világom? 
Facebookon megtalálsz: @kotyogok
Vagy instagramon: kotyog_ok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr4016205860
süti beállítások módosítása