kotyogOK

Daloljunk, táncoljunk együtt Hófehérkével!

2020. október 12. - most.kotyogok

snow-white-933491_1920.jpgEgy hazai felmérés szerint, 1502 fő megkérdezett felnőtt közül 20% legalább havonta egyszer egy könyvet elolvas gyermekének. Döbbenetes szám, ugye?

A meseolvasás javítja a kommunikációs készségeket, bővül a gyermek szókincse, miközben a képzelőerő is növekszik, hiszen harcolhatunk akár egy tüzet fújó  sárkánnyal a királylány kegyeiért, repülhetünk varázsszőnyegen, „belebújhatunk” bármelyik mesehős szerepébe.

Hol rontottuk el?

A szülők véleménye szerint a gyerekek inkább a televíziót, számítógépes játékokat vagy egyéb játékokat részesítik előnyben. A szülők nagy többsége időhiányban szenvednek, gyakori a stressz, háttérbe szorul a családi beszélgetés, elmaradnak a közös programok.

Nekünk hogyan telt a gyermekkorunk?

Meseolvasással! Na és az én gyerekeimnek? Szintén meseolvasással! Nálunk gyakori vendég Bartos Erika, Benedek Elek, Grimm testvérek, Andersen és természetesen Walt Disney feldolgozások, kiváltképp mostanában, miután a Deagostini elindította sorozatát!

Legyünk együtt gyermekeinkkel a mesék világában, olvassunk, vagy hallgassunk hangoskönyveket! Az új Disney sorozat segítségével repítsük el gyermekeinket meseországba!

20201001_152953.jpg

Irány a hangoskönyvek világa!

„Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?

Ki ne emlékezne erre a híres mondatra, amit a királynő intéz a tükörhöz. Na, de mi a tükör válasza?

"Szép vagy, szép vagy, de tudd meg, Hófehérke százszor szebb!"

Hófehérke páratlan szépségével a gonosz mostohaanya nem tud versenyre kelni, ebből kifolyólag féltékenység lesz úrrá rajta és megkeseríti Hófehérke életét. Parancsba adja a vadásznak, hogy ölje meg Hófehérkét, a vadász azonban megkönyörül rajta és nem teljesíti a mostoha parancsát. Hófehérke az erdőben bolyongva rátalál egy ici-pici házikóra, a hét törpe házikójára, ahol barátokra lel a törpék személyében. Boldogsága azonban nem tart sokáig, kezdődnek a bonyodalmak, mostohája nem adja fel gonosz, álnok tervét. Végül azonban egy királyfi megmenti Hófehérke életét. A jó elnyeri jutalmát!

Az egész estés rajzfilm Oscar-díjat nyert romantikus szálával, szerelmes dalaival, valamint humoros karaktereivel.

A Hófehérke már megjelent hangoskönyvben is!

A Deagostini által kiadott elbűvölő Disney hangoskönyvek egyszerre teremtenek fergeteges hangulatot, a gyönyörű rajzokkal illusztrált mesekönyv lapozgatása, a hangoskönyv hallgatása zenei élménnyel is párosul, hiszen megszólalnak az éppen aktuális mese gyönyörű dalai, dallamai is.

Helyezd az interaktív mesefigurát a hangszóra és indulhat a móka, kacagás, az ámulatba ejtő, varázslatos meseviág!!!

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! 

Rendeld meg a fantasztikus sorozatot INNEN.

Prémium előfizetőként további értékes ajándékok várnak! Irány a Disney fantasztikus és egyben varázslatos világa!

 

 ***

Tetszett a cikkem? Kérlek oszd meg! 
Kérdésed van, érdekel a világom? 
Facebookon megtalálsz: @kotyogok
Vagy instagramon: kotyog_ok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr5316236308
süti beállítások módosítása