kotyogOK

Vajon van-e élet az álmok után?

2020. december 29. - most.kotyogok

toy_story_kotyogok.jpg

A játékok háborúja, avagy a Toy Story

A legelső Disney mese, amit moziban láttam, az a Toy Story volt. Anyámékkal ültem a teremben, pattogatott kukoricát majszoltunk, és hatalmas szemekkel bámultam a mesét. Játékok keltek életre, harcoltak egymással, és egymás mellett. Aztán hazamentünk, vacsoráztunk, fürödtem és lefeküdtem (volna) aludni. Csakhogy hatalmas nagy szemekkel bámultam én is a játékaimat. Ahogy gyermeki fejjel el hisszük, hogy eljön értünk egy herceg fehér lovon, vagy a jó mindig győz, akkor a játékok is életre kelhetnek, nem igaz?

Woody: Hová tűnt a kalapom?
Cápa: Nézd, itt jön Woody, a prérik cápája!
Woody: Ha-ha. Ha-ha-ha. Add vissza!

Andy szobájában rend uralkodik, és oltári nagy csönd. Mindössze addig, amíg a szobában van. Ahogy kiteszi a lábát, a játékok életre kelnek, egymással játszanak, kártyáznak, szórakoznak egészen addig, amíg szerény csapatukba nem érkezik Buzz Lightyear, a csillagközi lézerharcos, aki Woody-t a sheriff rongybabát taszítja le a trónról, felhergelve ezzel a korábbi vezetőt. Ellentétek, viszályok, bizalmatlanságok alakulnak ki egymás között, mígnem oltári nagy bajba kerül Woody, aki nemes egyszerűséggel (és féltékenységből adódóan) kilöki Buzz-t az ablakon, csakhogy Andy őt vihesse az étterembe. Rengeteg kalamajka, utazás, és bajtársiasság veszi kezdetét.

A végtelenbe, és tovább…

Hogy kapcsolódhat össze két, ennyire ellentétes személyiség? Hiszen Woody régimódi, klasszikus vadnyugati figura, ellentétben Buzz-al, aki modern, technikai kütyükkel felszerelt karaktert jelenít meg.

A Toy Story-t 1995-ben mutatták be az Egyesült Államokban, Magyarországon 1996 márciusában került a mozikba. Az első számítógépes animációs filmet még további három rész követte, az utolsó részt 2019-ben mutatták be.

toy_story_kotyogok_blog_hu.png

Szeretnéd te is újra átélni a Buzz és Woody történetét?

Itt a lehetőség, hogy a Deagostini által kiadott Disney hangoskönyvben újra felidézd magadban milyen fontos a család, a barátság, mennyi akadályt kell legyőznünk, hogy végül elnyerjük méltó jutalmunkat!

Legyen teljes a gyűjteményetek: gyűjtsd össze az összes Disney karaktert!

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a Toy Story Woody bábuja?

Rendeld meg a fantasztikus sorozatot INNEN. Prémium előfizetőként további értékes ajándékok várnak! Irány a Disney fantasztikus és egyben varázslatos világa!

Miután pedig megérkezett a hangoskönyv, mindössze annyi a teendőd, hogy az interaktív mesefigurát a hangszóróra helyezed, öledbe veszed a gyermeked, végül a mesekönyvet, hátradőlsz, és már indulhat is a móka, kacagás, az ámulata ejtő, varázslatos mesevilág!

A varázslatos Disney hangoskönyvek fergeteges hangulatot teremtenek, remek lehetőséget nyújt, hogy a gyönyörű rajzokkal illusztrált mesekönyvet gyermekeddel együtt lapozgassátok végig, miközben az aktuális mesét hallgatjátok.

                                                                                   ******

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Amennyiben tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! 

Ha még több érdekes, személyes cikkeket olvasnál Tőlem, lájkold facebook oldalamat: @kotyogok

Vagy csatlakozz a Megálló, ahol megpihenhetsz csoportunkhoz ITT

Vagy keress instagramon: kotyog_ok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr7816362694
süti beállítások módosítása