kotyogOK

Mit mond a tehén?

2021. november 02. - most.kotyogok

csodatany_fb_posztok_1080x1080_hu6.jpg

Mármint azon kívül, hogy múúú? Azt is, hogy nézd meg a Deagostini legújabb kiadványának, a Csodatanya hangoskönyvek nyújtotta fantasztikus világát: hallgasd - játssz - tanulj!

A kiadványt a sikeres Csodatanya gyűjtemény inspirálta, amelyben minden lapszámhoz két mese jár gyűjthető figurával, amit a speciális hangszóróra helyezve felolvassa a lapszámban található mesét.

Csodatanya: játssz és hallgasd!

Rendeld meg a Deagostini kiadó legújabb gyűjteményét, a Csodatanya hangoskönyveket, hogy egy fantasztikus világba kalauzoljon benneteket, ahol temérdek kaland, érdekesség, kedves történet vár a vidéken élő haszonállatokról. A Csodatanya hangoskönyvek elrepítenek Celesztin és Celesztina csodás birtokára, amely során megismerkedhettek a különböző állatokkal, valamint a tanya elengedhetetlen elemei is a birtokodba kerülhetnek, mint például istálló, traktor, vagy kerti eszközök is!

csodatany_fb_posztok_1080x1080_hu3.jpg

 

Könyvek hangoskönyvekkel karöltve?

Már korábban is írtam a hangoskönyvek értékéről és hasznosságáról, amit a gyermek a mese hallgatás alkalmával szerez. Jótékony hatással van a mesehallgatás a gyermekinkre, hiszen nem csak a figyelmüket fejleszti, hanem a vizuális képi megjelenítéssel kapcsolatos képességeiket is, a vizuális emlékezetüket fejleszti, valamint egyszerűen nagyon jó hatással van a memóriájukra! Nem beszélve arról, hogy a mese hallgatásával könnyebben szoktatjuk rá őket az olvasás szeretetére.

Vegyük alapul a tényeket!  

Azok a gyerekek (születésüktől fogva 5 éves korukig), akiknek:

  • nem olvasnak mesét a szüleik: 4662 szót ismernek meg,
  • heti 1-2 alkalommal olvasnak mesét a szüleik: 63.570 szót ismernek meg,
  • heti 3-5 alkalommal olvasnak mesét a szüleik: 169.520 szót ismernek meg,
  • naponta olvasnak mesét a szüleik: 296.660 szót ismernek meg.

Végezetül: azok a gyerekek, akiknek a szülei naponta öt könyvet is felolvasnak, öt éves korukig 1,4 millióval több szót hallanak, mint azok a gyerekek, akiknek a szülei soha nem olvasnak mesét.*

Megéri olvasni vagy hallgatni a gyereknek mesét?

A hangoskönyvek és a mesekönyvek is olyan szavakkal, kifejezésekkel gazdagítják a gyermekek szókincsét, amit a hétköznapokban nem feltétlenül hall egy gyermek!

Hogyan élnek egy tanyán?

A Deagostini Csodatanya kiadványa színes rajzokkal illusztrált könyvében, kifejezetten a gyerekekre szabott magyarázattal, hasznos információkkal mutatja be a tanyasi életet.

Tudtad, hogy a tehén szarva sosem hullik le? Na és a gyereked? És azt, hogy rágás nélkül nyeli le a füvet vagy, hogy több gyomra van? Mi minden készülhet a tejből, vagy milyen fajtájúak vannak? Olvass bele a Csodatanya első lapszámába, és ismerd meg Emíliát, a tehenet!

csodatany_fb_posztok_1080x1080_hu.jpg

Mit kell tenned, hogy a tiétek legyen a Csodatanya hangoskönyvei?

Fizess elő a kiadványra! A Csodatanya hangoskönyvekkel újabb csodás történetekbe kalauzolhatod a gyermekeid, miközben a könyvet lapozgatjátok, és a hangszóróval hallgatjátok a mesét. Az állatfigurák minden lapszámhoz tartoznak, a hangszóró 1. része az 1. számban, 2. része a 2. számban található meg! Ne felejtsd el, hogy az előfizetéssel 500 forinttal alacsonyabban juthatsz hozzá a mesés gyűjteményhez, mint az újságárusoknál, valamint ingyenes a házhozszállítás a 2. számtól kezdve! Egyedi ajándékok, valamint prémium ajándékok várnak a Prémium Ajánlatban! Magasságmérő és színezőalbum vár, memóriajáték, állatmintás bögre, játszószőnyeg vagy akár a lapszámok tárolására szolgáló doboz is a tiétek lehet!

Mindössze 490 forintért tiéd lehet az 1. lapszám, amely tartalmazza a  könyvet, Emíliát, a mesélő tehenet, valamint a hangszóró első felét! Kattints IDE és hallgasd meg az 1. szám hanganyagát!

Jöhet egy meglepetés?

Használd az alábbi egyedi promóciós kódot: CSODATANYA és csodás ajándékok várnak az előfizetésed mellé!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus kiadványt, ha ti is rajongtok a tanyavilágért!

A teljesen egyedülálló sorozat az alábbi linkre kattintva érhető el: CSODATANYA

 

* A vizsgálatot az Óhiói Egyetem kutatói végezték el.

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Amennyiben tetszett, kérlek oszd meg másokkal is! 

Ha még több érdekes, személyes cikkeket olvasnál Tőlem, lájkold facebook oldalamat: @kotyogok

Vagy csatlakozz a csoportomhoz: Kortyolva kotyogjunk

Vagy keress instagramon: kotyog_ok

Legyen szép napotok! Evelin

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr1016741696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása