kotyogOK

Szia! Amadeusznak hívnak!

2022. január 17. - most.kotyogok

kotyogok_blog_hu-deagostini.png

Szia! Amadausznak hívnak és szamár vagyok. Ismerd meg a családomat, és olvasd el, hogyan élek a tanyán!

Áll a legújabb Deagostini által kiadott Csodatanya hangoskönyvek egyik mesekönyvében, amelyben Amadeuszt, a szamarat mutatják be.

A Csodatanya hangoskönyvek elrepítenek Celesztin és Celesztina varázslatos birtokára, ahol nem csak a mesekönyvekben merülhettek el, de nagyszerű mulatság meghallgatni az állatokat, hogyan élek a tanyán, mindez figurákkal, ajándékokkal, színezővel karöltve!

Amellett, hogy a gyermekek sok hasznos és értékes információkat megtanulnak a tanyasi világról, a mesekönyvek tartalmaznak két vicces történetet is, amelyek szintén a farm lakóiról szólnak.

Tudtad, hogy…

  • másképp tartják a szamarak a fülüket, amikor boldogok, és másképp, amikor haragszanak?
  • akár napi tizenöt órán át is képes füvet legelészni, de megeszi a csalánt, bogáncsot, vagy tüskés lágy szárú növényeket is.
  • nem elég, hogy tizenöt órán keresztül eszik, de akár tizenöt litert is megiszik egy nap
  • egyszerre csak egy kis csacsi születik, és ő is előtte tizenkét, vagy tizenhárom hónapig is növekszik a hasukban (juj!)

A mesekönyvek mellé a gyerekek kapnak egy olyan állatfigurát is, amelyet a speciális hangszóróra kell felhelyezni, ezáltal aktiválja a történet hangfelvételét, és a legkisebbektől a legnagyobbakig vidáman olvashatják és hallgathatják a történeteket.

Izgalmas szórakozás az egész családnak! Azáltal, hogy a gyermekek mesét hallgatnak, fejlődik a képzeletük is. A hangoskönyvek egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol, bármikor hallgathatóak, akár kocsiban, úton vagyunk, akár otthon: mosogatás, festés, rajzolás közben!

Mit kell tenned? Helyezd a mesélő figurát az interaktív hangszóróra, és máris kezdetét veheti a hangoskönyv nyújtotta szórakozás: rengeteg érdekesség vár rátok, hiszen felfedezhetitek, hogy miképp élnek a tanyán, milyen tennivalók vannak, és külön-külön az állatok is mesélnek saját magukról.

 

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Kérlek, ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Evelin

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr3316814908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása