kotyogOK

„… A piros virág titka kell…”

2020. október 27. - most.kotyogok

kotyogok_dzsungel_konyve.jpgKi ne ismerné a dalt? :) 

„Te kölyök ne ugrass, rossz vicc.
Úgy unom fenn a fán.
A piros virág titka kell.
Az apám sem ismer rá.”

Bizony, a Dzsungel könyvéből idéztem (Mint te, olyan leszek! – rajzfilm sláger). Természetesen még nem fejeztem be a DeAgostini által forgalmazott Disney varázslatos hangoskönyvek ismertetését, hiszen oly sok mese vár még ránk!

A hangoskönyvek megjelenési műfaját tekintve világszerte nagy népszerűségnek örvend, hiszen bárhová magaddal viheted, éppen ezért megjelenésük rohamosan gyarapszik, akárcsak a Disney meséké!

Márpedig nem hagyhatjuk ki Maugli izgalmas kalandját! A kisfiú szülei elvesztését követően, távol az emberek világától, a dzsungelben nevelkedik: Raksha, a farkas mama, Bagira, a fekete párduc és Balu, a medve veszi pártfogásába. A dzsungel lesz számára az otthona, egészen addig, amíg Sir Kán, a tigris visszatér régi vadászterületére, felbolygatva ezzel a nyugodt, békés világukat. Bagira feladatának tekinti, hogy Mauglit visszavigye az emberek közé.

Útjuk során sok izgalmas szereplővel ismerkedhetünk meg; kígyókkal, keselyűkkel, elefántokkal, majmokkal.

Amíg van, egy-két jó falat,
S egy jó falat az csak akad,
Se bú, se baj nem számít, rá se ránts!
Mert hiszen egy-két jó falat elűzi minden gondodat
Mondd, kívánhatsz-e többet, jobbat, már!

A történetet megszámlálhatatlan átdolgozásban, képregényben, rövidítésben, mozifilmben vagy tévéfilmben láthattuk, azonban a mondanivalója mit sem változott az évek során: barátságról, bátorságról, tűrésről, önfeláldozásról, bizalomról, családról, bosszúról és együttműködésről szól! Hogyan küzdhetjük le a nehézségeket a „család” és a barátok támogatásával.

Ha szomorú vagy és azt hiszed, hogy mindenki elhagyott, akkor keress magadnak egy barátot. Ha tényleg az, veled együtt sír vagy nevet, és sosem hagy magadra.

Ahogy korábban írtam már a hangoskönyvek izgalmas világáról, most már a Dzsungel könyve is a gyerekek könyvespolcaira kerülhet!

deagostini_disney_4.png

A Deagostini által kiadott elbűvölő Disney hangoskönyvek egyszerre teremtenek fergeteges hangulatot, a gyönyörű rajzokkal illusztrált mesekönyv lapozgatása, a hangoskönyv hallgatása zenei élménnyel is párosul, hiszen megszólalnak az éppen aktuális mese gyönyörű dalai, dallamai is.

Helyezd az interaktív mesefigurát a hangszóra és indulhat a móka, kacagás, az ámulatba ejtő, varázslatos mesevilág!

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! 

Rendeld meg a fantasztikus sorozatot INNEN.

Prémium előfizetőként további értékes ajándékok várnak! Irány a Disney fantasztikus és egyben varázslatos világa!

 

***

Tetszett a cikkem? Kérlek oszd meg! 
Kérdésed van, érdekel a világom? 
Facebookon megtalálsz: @kotyogok
Vagy instagramon: kotyog_ok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyogok.blog.hu/api/trackback/id/tr2416259998
süti beállítások módosítása